Courteney Cox on tosielämässä kuin Monica – avasi kaappinsa videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätähti Courteney Cox tunnetaan supersuosioon nousseesta Frendit-komediasarjasta, jonka uusintoja näytetään televisiosta aina säännöllisin väliajoin. Naisen maineikkaiden roolisuoritusten joukkoon kuuluu myös hänen hahmonsa Scream-kauhuelokuvissa.

Nyt Courteney Cox on muistellut omalla Instagram-kanavallaan hänen Monica Geller -roolihahmoaan Frendit-sarjassa. Monica tunnetaan sarjassa hyvin tarkkana ja täsmällisenä, ja nämä adjektiivit näyttävät sopivan kuvaamaan Coxia myös tosielämässä.

Courteney Cox esitteli julkaisemallaan videolla miten mallikkaassa järjestyksessä hänen keittiönsä kaappien sisällöt ovat. Aterimet, mausteet ja kuivakaappi näyttävät todella siisteiltä ja kaappien sisältö on aseteltu tarkasti riveihin. ”Kerro minulle, että olet Monica ilman, että kerrot minulle olevasi Monica”, Courteney Cox haastaa faninsa.