Kanye West paljon erossa lapsistaan – hakee silti lasten yhteishuoltajuutta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mediassa on kuhistu viime aikoina paljon realitytähti Kim Kardashianin ja räppäri Kanye Westin erosta. Kardashian toimitti eropaperit noin kaksi kuukautta sitten ja nyt Kanye West on toimittanut oman vastineensa oikeudelle.

Kim Kardashian ja Kanye West olivat yhdessä yhdeksän vuotta, josta he olivat naimisissa seitsemän vuotta. Heillä on yhdessä myös neljä lasta, seitsemänvuotias tytär North, viisivuotias poika Saint, kolmevuotias tytär Chicago ja kaksi vuotta toukokuussa täyttävä poika Psalm. Kanye West on People-sivuston mukaan pyytänyt erossa lasten yhteishuoltajuutta.

Kanye West on viime kuukausien aikana muuttanut koko elämänsä Yhdysvaltojen Wyomingiin, jossa hänellä on iso maatila. Mies ei ole nähnyt lapsiaan niin paljon kuin normaalisti ja Kim Kardashian onkin eroa tehdessä ollut lasten pääasiallinen huoltaja. Nyt Kanye West on kuitenkin pyytänyt oikeusteitse itselleen erossa lasten yhteishuoltajuutta. Kanye West on myös ehdottanut, että kumpikaan osapuoli ei joutuisi maksamaan toiselle puolison elatusapua.