Todellinen herutusparaati – Kylie Jennerin vilautus oli vain millien päässä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kylie Jenner tunnetaan vasta päälle parikymppisenä niin kansainvälisenä mediapersoonana, seurapiiritähtenä kuin liikenaisenakin. Kuuluisan Kardashianien perheen 23-vuotias kuopus pitää tiuhalla kuvien julkaisutahdillaan huolen siitä, että hän pysyttelee sosiaalisen median seuratuimpien tähtien joukossa.

Kylie Jenner on viime aikoina jakanut itsestään rohkeaakin kuvamateriaalia, eikä hän nytkään näytä hidastamisen merkkejä. Taannoin tropiikin lämmössä lomaillut tähti jakoi Instagram-tilillään rantakallioilla otetun kuvan, jossa hän poseeraa kameralle vain vähän mielikuvituksen varaan jättävässä valkoisessa mekossa.

Kylie Jenner on poseerannut näyttävissä kuvissa myös muualla kuin omalla Instagram-tilillään. Hänet nähtiin taannoin TMRW-lehden tuoreen, kokonaan Kylielle omistetun numeron näyttävissä kuvissa. Myös kyseisiä otoksia on julkaistu Instagramissa.