Delilah Belle riisuutui kameran eteen – varttunut upeaksi mallikaunottareksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Lisa Rinna on monille suomalaisille tuttu elokuva- ja televisiorooleistaan. Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjassa Rinna esittelee toisinaan myös perhettään, johon kuuluu näyttelijä Harry Hamlin ja kauniit tyttäret Delilah Belle Hamlin ja Amelia Gray Hamlin. Molemmat tyttäret tekevät nykyisin lupaavaa uraa mallina.

Nyt perheen vanhempi tytär Delilah Belle on riisunut kameran eteen, sillä hän poseeraa alusvaatemerkin tuoreessa mainoskampanjassa todella upeana kaunottarena. Voidaan perustellusti todeta, että Delilah Belle hakee vertaistaan jopa omasta äidistään, sillä hänestä on kovaa vauhtia muodostumassa supermallitason kaunotar.

Delilah Belle julkaisee usein itsestään näyttäviä ja paljastelevia kuvia, mikä onkin varmasti yksi suurimmista syistä siihen, että sometähti on onnistunut keräämään itselleen jo 1,3 miljoonan seuraajajoukon Instagramissa. Delilah Belle on tunnettu etenkin kuvistaan, joissa hän poseeraa sängyllä näyttävissä alusasuissa.