Mies kauhoi irtokarkkeja suuhunsa kaupassa Riihimäellä – tuotteita pilalle 240 eurolla

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Toisinaan näpistelijät eivät edes yritä olla hienovaraisia puuhissaan. Tämä kävi selväksi taannoin Riihimäellä. Eräälle humalaiselle miehelle oli mitä ilmeisimmin iskenyt niin kova makeanhimo, että hän päätyi rikkomaan lakia hämmentävällä tavalla.

Tukevassa humalassa olleeksi kuvailtu nelikymppinen mies ilmestyi keskiviikkona Riihimäen Voimalankadulla sijaitsevaan ruokakauppaan. Ostoskoriinsa ensin muun muassa lihapullia ottanut mies suuntasi makeisosastolle ja alkoi laittamaan irtokarkkeja pussiin. Valitettavasti hän myös kauhoi niitä samalla laatikoista suoraan omaan suuhunsa.

Mies oli yrittänyt paeta häneen huomionsa kiinnittänyttä vartijaa, jääden kuitenkin lopulta kiinni. Hän oli ehtinyt turmelemaan kaupan tuotteita noin 240 euron edestä, sillä lihapullat ja laatikoissa olleet karkit eivät enää välikohtauksen jäljiltä olleet myyntikuntoisia. Etsintäkuulutetun ja aiemminkin samaisesta rikosnimikkeestä poliisin kanssa tekemisissä olleen miehen epäillään syyllistyneen näpistelyyn.