Anteeksi mitä? Lihaksikkaan vartalon saa nyt myös kokovartalopukuna

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Salilla käyminen on monien osalta vähentynyt koronatilanteen vuoksi. Siksipä treenaamista on täytynyt harrastaa kotiolosuhteissa, tai vaihtoehtoisesti timmin vartalon hankkimiseen on täytynyt keksiä toisenlaisia tapoja.

Kiinlainen verkkokauppa Taobao on herättänyt hämmennystä myymällän kokovartalopuvulla. Ihonkaltaisesta silikonista valmistetun puvun pitäisi antaa vaikutelma siitä, että sen kantaja on treenannut itsensä fyysiseen huippukuntoon. Puvusta löytyvät niin rintalihakset, vatsalihakset kuin massiiviset hauiksetkin.

Kirjaimelliset vartalopuvut maksavat Taobaossa 790 – 3 980 renminbiä, eli noin 100 – 500 euroa. Samantyylisiä silikoniasuja on myynnissä myös muun muassa eBay-verkkokaupassa. On kuitenkin tietenkin eri asia, näyttävätkö lihaspuvut todellisuudessa aivan yhtä vakuuttavilta kuin niitä esittelevissä mainoskuvissa.