Sofia Vergara julkaisi kuuman nuoruuskuvansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Sofia Vergara on tunnettu tähti etenkin hänen roolistaan suositussa Moderni perhe -komediasarjassa. Sarjan päätyttyä Sofia Vergara on aktivoitunut sosiaalisessa mediassa, jonne hän julkaiseekin usein näyttäviä kuvia itsestään. Viime aikoina 48-vuotias Sofia Vergara on ilahduttanut 21,4 miljoonaa Instagram-seuraajaansa säännöllisin väliajoin upeilla kuvilla.

Nyt Sofia on juhlistanut viikottaista TBT-teematorstaita hieman myöhässä, mutta sitäkin tyylikkäämmällä julkaisulla. Hänet nimittäin nähdään julkaisussaan poseeraamassa punaisissa bikineissä joskus nuoruudessaan uransa alkuaikoina. Hän itse arvioi, että kuva olisi ikuistettu 1990-luvulla Miamissa.

Sofia Vergara julkaisi näyttävän bikinikuvan, jossa hän poseeraa esitellen kurvikasta sivuprofiiliaan ja takapuoltaan. ”Miami 90-luvulla”, tähti selventää seksikkään otoksen kuvatekstissä. Kuva on saanut jälleen paljon ihailevia kommentteja ja siitä on tykännyt yli 300.000 ihmistä.