Nolo tilanne musiikkigaalassa – väärän räppärin kappale soi kesken palkitsemisen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Los Angelesissa järjestettiin sunnuntaina 23. toukokuuta Billboard Music Awards -gaala. Illan suurin voittaja oli peräti 10 palkintoa haalinut RnB-tähti The Weeknd. Palkintoja keräsivät myös muun muassa Taylor Swift, k-pop -yhtye BTS ja edesmennyt räppäri Pop Smoke.

Billboard Music Awards -gaalassa ei vältytty noloiltakaan kömmähdyksiltä. Hiphop-tähti DaBaby pokasi gaalassa parhaan rap-kappaleen palkinnon Roddy Ricchin kanssa tehdyllä Rockstar-kappaleellaan. DaBabyn hakiessa palkintoa taustalla kuultiin kuitenkin Post Malonen muutaman vuoden takainen Rockstar-hitti.

Kömmähdys johtuu epäilemättä siitä, että kummallakin kappaleella sattuu olemaan sama nimi. Moka ei vaikuttanut kuitenkaan juurikaan häiritsevän nousujohdanteista uraa tekevää ja etenkin Yhdysvalloissa suuresta suosiosta nauttivaa DaBabya, joka vaikutti olevan vain otettu vuoden rap-kappaleen palkinnon voittamisesta.