Susanna Penttilä palasi Selviytyjät-kuvauksista: ”Mä selvisin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nelonen esittää parhaillaan Selviytyjät Suomi -tuotantokautta, joka on kuvattu Suomen Lapissa. Selviytyjät Suomi Pohjola on testannut trooppisten olosuhteiden sijaan julkkisten kestävyyttä Suomen luonnossa, jossa kilpailijoita on koetellut tuuli, sade, kylmyys sekä hyttyset. Seuraavalla kaudella suomalaiset julkkikset nähdään kuitenkin Karibialla.

Huhtikuun puolivälissä joukko suomalaisia julkkiksia suuntasi kuvauksiin Atlantin taakse Dominikaaniseen tasavaltaan, jossa uuden tuotantokauden kuvaukset ovat nyt päättyneet ja kilpailijat ovat palanneet Suomeen. Kilpailussa mukana ollut Susanna Penttilä kertoi asiasta sosiaalisessa mediassa ja ylisti saamaansa upeaa kokemusta.

– Morning. I am back. Finnish Survior Tv Show. Dominican Republic. Wow mikä upea kokemus. Mä selvisin, Susanna kirjoitti.

Seuraavalla Selviytyjät-tuotantokaudella nähdään Susanna Penttilä, Bea Toivonen, Ville ”Viki” Eerikkilä, Ella Toivainen, Paul Elias Uotila, Lauri Salovaara, Eveliina Tistelgren, Aarni Mikkola, Sanna Pikkarainen Jon-Jon Geitel, Eija Kantola, Daniel Lehtonen, Tuuli Oikarinen, Heikki Sorsa, Shirly Karvinen sekä Helmeri Pirinen.