Taylor Ross rantaleikeissä – vartalo pääsi oikeuksiinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Justin Bieberin perheen lastenhoitajana muutama vuosi sitten maailmanlaajuisesti tunnetuksi tullut Taylor Ross on seurattu somejulkkis, ja häntä on nimitetty jopa maailman seksikkäimmäksi lastenhoitajaksi. Upeita kuvia sosiaalisessa mediassa julkaiseva kaunotar lienee varsinkin isien mieleen.

Nyt Taylorin someseuraajat saavat ihastella kaunotarta esittelemässä bikinivartaloaan upeissa lomakohteissa, joissa hän on palvonut aurinkoa. Kuvat saavat katsojatkin jo haaveilemaan tulevista etelän aurinkolomista.

Kanadalaisen Taylor Rossin sosiaalisen median kanavat ovat pullollaan toinen toistaan upeampia kuvia maailman todennäköisesti seksikkäimmästä lastenhoitajasta. Joidenkin mielestä Taylor palkattiin lastenhoitajan tehtäväänsä ulkonäön perusteella, mutta ei siitä varmasti haittakaan ollut.