9-vuotias siivosi perheen autoa – löysi tuhansia dollareita rahaa

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Käytettynä ostetuista asioista voi toisinaan tehdä jälkikäteen yllättäviäkin löytöjä. Erään Yhdysvaltojen Indianassa asuvan perheen yllätykseksi viime syyskuussa ostetusta autosta löytyi käteistä rahaa tunsien eurojen edestä.

9-vuotias Landon Melvin oli siivoamassa perheensä Chevrloten Suburban -autoa, kun hän teki odottamattoman löydön. Auton lattiamaton alla oli 5 000 dollaria, eli noin 4 000 euroa käteistä rahaa sisältänyt kirjekuori. Pojan Michael-isä ei WRTV-uutissivuston mukaan uskonut poikansa väitettä ennen kuin hän lopulta näki rahat omin silmin.

Melvinsit ottivat yhteyttä katumaasturin aikaisempiin omistajiin, Etelä-Carolinan osavaltiossa asuvaan perheeseen. Löydetyistä rahoista Melvinseille tuhat euroa löytöpalkkiota antanut perhe kertoi hukanneensa kirjekuoren retkellä Floridassa vuonna 2019. Michael Melvinin mukaan tapaus toimi tärkeänä opetuksena hänen pojalleen siitä, kuinka lattiamattojen alle kannattaa aina vilkaista ajoneuvoja siivotessa.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.