Rantalentopalloilija kuin miesten päiväunista – supermallin asu ei jättänyt arvailujen varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen huippumalli Alessandra Ambrosio oli vuosien ajan tuttu näky Victoria’s Secret -brändin muotinäytöksistä. Tähden jätettyä alusvaateketjun rivit hän on poseerannut muun muassa Burberryn kampanjoissa ja esitellyt myös säännöllisesti omaa rantavaatemallistoaan.

Nyt Alessandra on suunnannut kuvaustensa keskellä rentoutumaan rantalentopallon parissa, ja yllään hänellä oli peliin kuuluvan bikinimäisen asun sijaan uimapuku. Se ei kuitenkaan juuri peitellyt kaunottaren kurveja.

39-vuotias kaunotar esitteli pääsiäisviikonloppuna Instagram-seuraajilleen hänen uuden poikaystävänsä Richard Leen. Mieskomistus on samalla alalla Ambrosion kanssa ja hän on toiminut myös pitkään mallina. Alessandra Ambrosio julkaisi suloisia yhteiskuvia Richard Leen kanssa ja kirjoitti kuviin rakastavansa miestä täydellä sydämellään. Ambrosio erosi pari vuotta sitten Jamie Mazurista, jonka kanssa hänellä on kaksi lasta, 12-vuotias tytär Anja ja kahdeksanvuotias poika Noah.