Kadonnut löytyi kuolleena dinosauruspatsaan sisältä – oli pudottanut puhelimensa sen sisään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Espanjan poliisi on löytänyt kadonneeksi ilmoitetun miehen jokseenkin odottamattomasta paikasta. 39-vuotias mies löydettiin kuolleena Barcelonan ulkopuolella sijaitsevan paperimassasta valmistetun dinosauruspatsaan sisältä.

Poliisit hälytettiin tutkimaan Santa Coloma de Gramenetissa sijaitsevaa stegosaurusta esittävää patsasta paikalla olleiden isän ja pojan huomattua paperimassaveistoksen jotain erikoista. Viranomaiset löysivät miehen ruumiin dinosauruspatsaan jalasta. Tapaukseen ei uskota liittyvän rikosta, vaan uhri kerrotaan päätyneen dinosauruksen sisään vahingossa.

Poliisin mukaan uhri vaikuttaa tiputtaneen vahingossa puhelimensa dinosauruspatsaan sisään ja yrittäneen noutaa sitä takaisin. Hän sukelsi veistoksen sisään pää edellä sen suun kautta ja jäi jumiin. The Guardian -lehden mukaan kadonneen uskotaan olleen dinosauruspatsaan sisällä ainakin muutaman päivän ajan.