Esitys sai Katy Perryn liikuttumaan kyyneliin – ex-vanki purskahti itsekin itkuun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uudella American Idol 2021 -tuotantokaudella nähdään tuomareina juuri lapsen saanut poptähti Katy Perry, kantritähti Luke Bryan sekä legendaarinen laulaja Lionel Richie. Tuomaristo saa joka vuosi eteensä mitä upeampia laulajia ja pääsevät kuulemaan elämääkin suurempia ja koskettavampia tarinoita heidän elämästään.

Nyt tuomaristolle esiintyi vankilasta vapaaksi päässyt Calvin Upshaw. Upshaw esitti koe-esiintymisessään Calvin Richardsonin kappaleen Falling Out. Miehen esitys oli niin vaikuttava, että se sai heti niin Katy Perryn, Luke Bryanin kun Lionel Richienkin vakuuttuneeksi miehen taidoista.

Lionel Richieen suurimman vaikutuksen teki miehen kyky välittää tunnetta. Tämän sanottuaan Calvin Upshaw purskahti itkuun ja kertoi, että hän on satuttanut elämänsä aikana monia rakkaimpia ihmisiä omilla teoillaan. Parannuksen tehnyt mies sai myös Katy Perryn liikuttumaan kyyneleisiin saakka kun Perry totesi laulajakokelaalle, että hänen kohdallaan on koittanut uusi päivä.