Kim Kardashian haluaa Kanye Westin ottavan roolin lasten isänä – välit eivät kokonaan poikki

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Juristiksi opiskeleva seurapiirijulkkis Kim Kardashian on kasvattanut neljä lastaan periaatteessa pääasiallisena lähivanhempana. lasten isä, räppäri ja muotisuunnittelija Kanye West, on toteuttanut omia projektejaan Yhdysvaltojen Wyomingissa sijaitsevalla maatilalla.

Kim Kardashian haluaa, että Kanye West on isossa osassa lastensa elämää. Hän ei kuitenkaan tule tapaamaan jälkikasvua perheen kodissa, sillä se on nykyisin Kim Kardashianin asuntona. Kim Kardashian on omasta mielestään täydellisesti eronnut Kanye Westistä, ainoastaan paperityöt vaativat aikaansa.

Keväästä asti avioeroa valmistellut pari on ottanut ratkaisevan askeleen lopullisesti erilleen muuttamisessa. Pariskunnalla on neljä lasta, seitsemänvuotias North, viisivuotias Saint, kolmevuotias Chicago ja 1,5-vuotias Psalm. E! Newsin mukaan Kim ja Kanye ei ole puheväleissä.