Kate Mossin pikkusiskon rinnat varastivat päähuomion somekuvissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen Lottie Moss tunnetaan jo 1990-luvulla kuuluisuuteen nousseen huippumalli Kate Mossin pikkusiskona. Isosiskonsa tavoin myös 23-vuotias Lottie on luonut uraa mallina. Hänet on nähty esittelemässä muun muassa Chanelin luomuksia ja poseeraamassa Voguessa.

Sosiaalisessa mediassa aktiivisen Lottie Mossin tyyli on jokseenkin rohkeampi kuin isosiskollaan. Nyt malli on kerännyt katseita Instagramissa jakamallaan kuvasarjalla. Siinä hän poseeraa kameralle viettelevässä asennossa Agent Provocateur -merkin alusvaatteissa.

Vaikka Lottie Moss on Katie Mossin siskopuoli, on sisaruksilla ikäeroa jopa 24 vuotta. Lottie Moss herätti aikaisemmin keväällä kohua liittymällä Glow-palveluun, jossa hän tarjoaa seuraajille rohkeampaa kuvamateriaalia. Sivustoa on kuvailtu korkealuokkaisemmaksi versioksi OnlyFans-palvelusta.