Tampereella myynnissä 10 miljoonan euron kerrostaloasunto: ”Merinäköalalla varustettu luxuskattohuoneisto”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa kerrostaloasuntojen keskihinta on noussut 10 vuodessa melkoisesti, mutta miljoonaluokan asunnot ovat kuitenkin harvassa varsinkin Helsingin keskustan ulkopuolella. Nyt Tampereella on kuitenkin nostettu rimaa kerralla tappiin, sillä Ranta-Tampellan alueella on tullut myyntiin kattohuoneisto peräti 10 miljoonan euron pyyntihinnalla.

Etuovi.comissa julkaistua ilmoitusta on ehditty jo veikata virheeksi ja käytännön pilaksi, sillä vuonna 2020 arvoalueelle valmistuneen asunnon keskihinta nousee peräti 67 114 euroon. Kieli poskessa tehtyyn ilmoitukseen viittaa myös sen teksti, sillä siinä asunnon kerrotaan olevan ”Kiistatta Tampereen upein ja arvokkain merinäköalalla varustettu luxuskattohuoneisto”. Lähin merenranta sijaitsee kuitenkin 120 kilometrin päässä, jonne ei taida kattohuoneistosta näkyä.

Kuva: Etuovi.com

– Merinäköala oli myyntimiehen lisää. Ethän sä sitä erota merestä, muuten kuin ehkä maistamalla. Suositulla Ranta-Tampellan alueella, harvoin myynnissä oleva, Wolt-kuljetuksen piirissä oleva näköalahuoneisto. Sopii myös kakkosasunnoksi kaupungista. Auringonlaskuakin tai naapureita (oman preferenssin mukaan) voit ihailla 40 neliön parvekkeelta. Siellä kelepaa myös syssyllä olla kun on varustettu kahdella infrapunalämmittimellä, jotka polttaa just ja just sun kaljun jos oot 175cm pitkä, ilmoituksessa kuvaillaan.

– Lattiat on italialaista marmoria, sattuu niin prkeleesti kun kopauttaa päänsä. En sillai suosittele. Varsinkin perheen pienimmille kannattaa ostaa kypärä. Mutta muutenhan se on todella hieno. Taitaa muuten olla lattialämmityskin, erillinen joka huoneessa. Saunatilassa poreallas, joka soittaa Nostalgiaa ja välkkyy värejä. Kaks vessaa. Toinen on selkeesti miehelle. Toiseen mahtuu sit meikkaankin. Vaatehuone johon ei saa bilispöytää, ilmoitus jatkuu.

Lisäksi ilmoituksessa todetaan, että asunnon esittely maksaa kiinnostuneille 1 000 euroa plus arvonlisävero, joka sisältää kuitenkin kahvin ja patongin.