Tubettaja pidätetty – laittoi koiran lentämään ilmapallojen varassa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Youtube-tähdet tai sellaisiksi pyrkivät päätyvät toisinaan tekemään videoillaan asioita, joiden vuoksi he päätyvät tekemisiin lain kanssa. Nyt eräs Intian Delhissä asuva tubettaja on pidätetty eläinrääkkäyksestä syytettynä viraalivideolle kuvatun kyseenalaisen tempauksen vuoksi.

Gaurava Sharma julkaisi Youtubessa videon, jossa hän on kiinnittänyt koiraansa heliumilmapalloja. 32-vuotiaan miehen päästäessä irti pomeranian -rotuisesta koirasta se lentää pienen matkan ilmapallojen varassa. Video keräsi kritiikkiä Sharman seuraajilta, mutta hän väitti pitäneensä huolen koiran turvallisuudesta sitä tehdessään.

Yli neljän miljoonan tilaajan Youtubessa seuraama Sharma poisti lopulta videon. Se kuitenkin ehti herättää paikallisen People For Animals -eläinsuojelujärjestön huomion. The Indian Express -lehden mukaan järjestö teki tapauksesta rikosilmoituksen, joka johti lopulta Sharman pidätykseen.