Jessica Alves ei viihtynyt kotona – matkusti Istanbuliin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sukupuolenkorjausleikkauksen tänä vuonna läpi käynyt Jessica Alves vietti koko alkuvuoden ulkomailla. Hän matkusti Thaimaahan, sieltä Turkkiin ja lopulta Los Angelesin kautta kotiinsa Lontooseen. Nyt nainen on piipahtanut Belgiassa rintojen suurennusleikkauksesta ja äsken hän julkaisi Instagramin tarinoissa videon Turkin Istanbulista.

On yleisesti tiedossa, että Jessica Alves matkustaa ympäri maailmaa lähinnä liikesuhteita solmimassa ja kauneusleikkauksia ottamassa. Hän on muokannut likimain kehonsa jokaisen osan, hiustenpidennyksistä nilkkoihin. Nainen haaveilee isommasta takamuksesta.

Äsken hän otti uudet silikonirinnat. Leikkauksessa vanhojen täytteiden tilalle vaihdettiin 1,5 litran täyte. Todennäköisesti hänelle tehdään toimenpiteitä lisää Turkissa esimerkiksi kasvojen tai hampaiden alueelle.