Mikä bikinipeppu! Lady Gaga poseerasi rohkeissa kuvissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Lady Gagan alkuvuoteen on mahtunut monelaisia käänteitä. Tammikuussa laulaja-lauluntekijä nähtiin esiintymässä Yhdysvaltojen presidentti Joe Bidenin virkaanastujaisissa. Helmikuussa hänen kaksi koiraansa varastettiin hetkellisesti välikohtauksessa, joka oli vaarassa viedä hänelle työskennelleen koiranulkoiluttajan hengen.

Nyt Lady Gaga on ehtinyt ansaitusti nauttimaan keväisistä ilmoista. 35-vuotias tähti jakoi Instagramissa näyttäviä kuvia, joissa hän ottaa sinisissä bikineissä selkä kameraa kohti aurinkoa Malibun kotinsa takapihalle. Kuvat keräsivät muutamissa tunneissa miljoonia tykkäyksiä.

Lady Gaga tähdittää tulevaa tositapahtumiin perustuvaa ja muotimaailmaan sijoittuvaa rikoselokuvaa House of Gucci, jonka kuvaukset saatiin taannoin päätökseen Italiassa. Poptähti on ollut viime päivinä otsikoissa myös synkemmissä merkeissä. Hän paljasti The Me You Can’t See -sarjassa joutuneensa 19-vuotiaana musiikkituottajan raiskaamaksi, mikä johti raskauteen ja psykoottiseen kohtaukseen.