Queen ja Adam Lambert Suomeen – lisäkeikka suuren kysynnän vuoksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kaikkien aikojen suurimpiin rockyhtyeisiin lukeutuva Queen ja Adam Lambert saapuvat jälleen Suomeen. Queen + Adam Lambert -kokoonpano esiintyy Helsingin Hartwall Areenalla heinäkuussa 2022.

Queenin ja Adam Lambertin paljastettiin ensin esiintyvän Hartwall Areenalla sunnuntaina 24. heinäkuuta 2022. Keikan piti olla Rhapsody World Tour -kiertueen viimeinen. Suuren kysynnän ansiosta kokoonpano sai kuitenkin vielä lisäkeikan Suomesta, ja he esiintyvätkin Hartwall Areenalla myös seuraavana päivänä maanantaina 25. heinäkuuta 2022.

Lisäkonsertin lipunmyynti on parhaillaan käynnissä. Adam Lambert on esiintynyt alkuperäisestä Queenista tunnettujen Brian Mayn ja Roger Taylorin luotsaaman uuden kokoonpanon solistina vuodesta 2012 lähtien. Yhteensä Queen + Adam Lambert tulee esiintymään ensi vuonna Euroopassa ja Englannissa 34 keikalla.