School of Rock -elokuvan lapsitähti kuoli – jäi auton alle pyöräillessään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kevin Clark muistetaan roolistaan vuonna 2003 ilmestyneessä musiikkikomediassa School of Rock. Nyt rumputaituria elokuvassa näytellyt entinen lapsitähti on kuollut 32-vuotiaana traagisessa onnettomuudessa Chicagossa.

Kevin Clark oli pyöräilemässä kotiinsa vaarallisena tunnetussa risteyksessä keskiviikkona, kun Hyundai Sonata -ajoneuvolla liikkeellä ollut autoilija törmäsi häneen. Entinen lapsitähti kiidätettiin sairaalaan, mutta häntä ei onnistuttu pelastamaan. Auton kuljettajaa ei pidätetty, mutta toistaiseksi tiedossa ei ole tuleeko hänelle seuraamuksia onnettomuudesta.

School of Rock jäi Kevin Clarkin ainoaksi elokuvarooliksi, mutta hän on aikuisiällä soittanut bändeissä, säveltänyt musiikkia ja opettanut lapsia. Tähti oli Chicago Sun-Times -lehden mukaan juuri aloittanut uuden bändin ja esiintynyt sen kanssa ensi kertaa viime viikonloppuna. School of Rock -tähti Jack Balck on sittemmin jakanut Instagramissa suruviestin, jossa hän kertoo olevansa murheen murtama tapahtuneesta.