Tyttöbändin uhkea kaunotar poseerasi rannalla – 10 minuutissa 1 300 kommenttia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajakaunotar Jesy Nelson lähti suositun Little Mix -tyttöbändin riveistä noin kolme kuukautta sitten. Tähti vetosi mielenterveydelliseen syihin ja kertoi, että hän ei enää kestänyt ulkonäköön liittyviä paineita, joita yhtyeen jäsenille asetettiin.

Parhaillaan kurvitar on aloittelemassa omaa soolouraansa ja edistää sitä musiikin sijaan upeilla poseerauksilla. Tuoreimmassa hänet nähdään valkoisissa bikineissä rannalla, ja kuvan saaman somesuosion perusteella fanikunta on aktiivinen. Hänen päivityksensä sai nimittäin 10 minuutissa noin 1 300 kommenttia.

Jesy Nelson kertoi yhtyeen jättämisen aikana haluavansa jättää musiikkibisneksen kokonaan, mutta muutaman kuukauden tauko ehti kuitenkin muuttaa jo hänen mielipidettään. Nainen valmistautuu parhaillaan uraansa sooloartistina, sillä hän on tehnyt muodonmuutoksen ja esitellyt sitä ahkerasti sosiaalisessa mediassa.