Supermalli-Irina bikineissä kylpyhuoneessa – näytti palan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttävä huippumalli Irina Shayk poseeraa usein alusvaatteissa ollessaan Intimissimi-alusvaatemerkin mallikasvo. Tähti pääsi taannoin kävelemään Muglerin futuristisessa muotinäytöksessä, joka esitettiin virtuaalisesti yleisölle.

Tällä kertaa mallikaunotar on esitellyt treenauksensa tuloksia kylpyhuoneessa, sillä hän poseeraa bikineissä peilin edessä ja esittelee käsilihaksiaan ja mahdollisesti myös kainalokarvojaan. Kuvasta on nimittäin hieman hankala saada selvää.

Irina Shayk on aiemmin paljastanut, että hän luuli lapsena syntyneensä väärään kehoon. Nainen ajatteli teini-ikäiseksi saakka, että hänen olisi pitänyt olla poika. Naisena oleminen ja naisellisuus ovat kuitenkin aikuisiällä alkaneet tuntumaan kaunottarelle luonnollisemmalta, mikä näkyy myös tähden olemuksessa ja mallintöissä.