Kylie Jenner otti rennosti bikineissä: ”Älkää häiritkö”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kylie Jenner tunnetaan jo 23-vuotiaana niin kansainvälistä uraa tekevänä mediapersoonana, seurapiiritähtenä kuin liikenaisenakin. Tähti perusti vuonna 2015 Kylie Cosmetics -yhtiön, joka nousi nopeasti menestyksekkäiden kosmetiikka-alan yritysten joukkoon.

Nyt Kylie Jenner tunnetaan myös ahkerana sosiaalisen median, etenkin Instagramin käyttäjänä. Tuoreessa kuvassaan tähti nähdään ottamassa rennosti aurinkotuolilla bikineihin sonnustautuneena ja silmänsä kalastajahatulla peittäneenä.

– Älkää häiritkö, Kylie pyysi kuvatekstissä.

Kylie Jenner kertoi taannoin TMRW-lehden haastattelussa pyrkivänsä kasvattamaan Stormi-tyttärestään älykkään, fiksun ja määrätietoisen. Hän toivoo tyttären perivän joskus Kylie Cosmetics -yrityksensä, mikäli Stormi vain halua itse niin.