Suomalaisyritys kehitti vastamelukorvatulpat – näillä nukut paremmin

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Yleisimmät unta häiritsevät matalataajuiset melut ovat lähtöisin esimerkiksi lämmitysjärjestelmistä, kodinkoneista, liikenteestä, lentokoneista, kuorsauksesta ja äänekkäistä naapureista. Oululainen innovaatioyritys QuietOn on nyt julkaissut uusimman tuotteensa, eli QuietOn 3 -vastamelukorvatulpat.

Kyseessä on maailman pienimmät vastamelukorvatulpat. mahtuu kokonaisuudessaan korvakuopan sisään. Pienen kokonsa myötä laite mahdollistaa nukkumiseen sivuttain korva tyynyä vasten ilman epämukavuutta. Nukkumiseen optimoitu melun vaimennus mahdollistaa käyttäjälle hyvin nukutun yöunen, joka puolestaan edistää hyvinvointia ja vireyttä.

Korvatulppien mukana tulee neljä eri kokoista pehmeää korvasovitetta. Langattomuuden ja latauskotelon automaattisen toiminnan myötä QuietOn 3 -tulpat ovat aina käyttövalmiit. Yhdestä latauskerrasta riittää virtaa korvatulpille 28 tunniksi.