Heidi Klum palvoi aurinkoa – kuumat lomakuvat verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Heidi Klumilla on hänen entisen aviomiehensä Sealin kanssa neljä lasta. Vanhin tytär Leni aloitti taannoin uransa mallina ja poseerasi saman tien Vogue-lehden kannessa. Myös äiti poseeraa yhä sosiaalisessa medissa aktiivisesti.

Tällä kertaa Heidi on julkaissut somessa näyttävän kuvakoosteen, jossa hän nautiskelee auringosta yhdessä miesystävänsä kanssa. Klumin kurvikas vartalo ja tyylikkäät punaiset bikinit pääsevät lomakuvissa oikeuksiinsa.

Itsekin aikoinaan nuorena naisena mallin uransa aloittanut Heidi Klum muistuttaa ajoittain mistä Lenin hyvät geenit ovatkaan peräisin. 47-vuotias Klum julkaisi taannoin Instagram-kanavallaan näyttävän kuvan, jossa hän seisoi hyvässä ryhdissä pelkät korkokengät jalassaan. Matt Jonesin kuvaamassa vuonna 2001 otetussa kuvassa Heidi Klum esittelee ylpeänä omaa mallivartaloaan peittäen paljaat rintansa pelkästään toisen kätensä avulla.