Josephine Skriver sykähdyttää upeissa kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Sports Illustrated -lehti valitsee joka vuosi malleikseen upeita kaunottaria ympäri maailmaa. Taannoin tanskalainen Josephine Skriver nimettiin vuoden tulokkaaksi julkaisun toimesta. Tänä vuonna Skriver toimii yhtenä Sports Illustrated -malleista.

27-vuotias Josephine Skriver poseeraa tällä kertaa uimarannalla hyvin niukoissa bikineissä, jotka eivät peitä hänen vartaloaan ainakaan liikaa. Kuva on mahdollisesti peräisin Turks ja Caicossaarilta, jossa mallikaunotar äskettäin vieraili.

Tanskalainen huippumalli Josephine Skriver on tullut vuosien saatossa monille tutuksi etenkin Victoria’s Secret -alusvaateketjun mallina. Nyt Skriver on kuitenkin todella onnellinen ja otettu pestistään Sports Illustrated -mallien riveissä ja näyttää olevan nainen oikealla paikalla.