Uusi Ryhmä Hau -elokuva syksyllä – mukana myös uusi pentu! Katso traileri tästä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten lasten rakastama ja maailmanlaajuiseksi ilmiöksi kasvanut Ryhmä Hau saapuu ensi syksynä elokuvateattereihin ensimmäisessä valkokankaalla nähtävässä seikkailussaan. Ryhmä Hau -elokuva saa ensi-iltansa Suomessa 3. syyskuuta 2021. Elokuvassa joukon suurimmasta vastustajasta, pormestari Hanttisesta, tulee läheisen Jännälän kaupunginjohtaja.

Pormestari ryhtyy heti ensi töikseen aiheuttamaan ikävyyksiä. Rikun ja sankaripentujen on siksi matkustettava Jännälahdesta kaupunkiin uusiin haasteisiin. Yksi pennuista joutuu kohtamaan menneisyytensä, ja koko tiimi saa uuden apurin etevästä mäyräkoira Lillistä. Pennut varustautuvat uusilla huikeilla laitteilla ja vekottimilla ja lähtevät pelastamaan Jännälän kaupungin asukkaat. Katso elokuvan traileri artikkelin lopusta.