Charly Jordan ei kurvejaan piilotellut – ystävätär samoilla linjoilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina kovaa nousua sosiaalisen median tähdeksi tehnyt yhdysvaltalainen somekaunotar Charly Jordan poseeraa somessa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle. Upean kaunottaren suosio kasvaa hänen näyttävien kuviensa ansiosta. Yleensä Charly poseeraa somessa bikineissä tai muuten vähäpukeisena.

Nyt Charly on marssittanut somefiidiinsä myös ystävänsä, jotka järjestivät yhdessä todellisen pakaraesityksen sosiaalisessa mediassa. Heti seuraavana päivänä sama meno jatkui huvijahdin kannella, jossa mukana oli jo suurempi joukko ystäviä. Otokset on ikuistettu Meksikon Cabo San Lucasin lomakohteessa.

Los Angelesissa asuva ja DJ-uraa parhaillaan tekevä sosiaalisen median julkkiskaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana.