Stalkkeri kuvasi Kim Kardashianin tonttia ja yritti päästä sisään – Kim haki lähestymiskieltoa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Realitytähtenä, seurapiirijulkkiksena ja yrittäjänä tunnettu Kim Kardashian on joutunut kokemaan myös kuuluisuuden varjopuolia. Viime kuukausina häntä on vainonnut mies, joka on Kardashianin mukaan kertonut rakastavansa häntä ja yrittänyt löytää tiensä tähden kotiin.

Kim Kardashian kertoo oikeuden pöytäkirjoissa 32-vuotiaan Charles Peter Zelenoffin ilmaisseen toistuvissa viesteissään halukkuutta päästä fyysiseen suhteeseen hänen kanssaan. Tähden mukaan Zelenoff on kuvannut videoita hänen tonttinsa reunalla ja vaikuttaa jatkuvasti turhaantuneemmalta siitä, ettei ole päässyt Kardashianin kodin sisään. Mies oli onnistunut paikantamaan tähden asuinpaikan, vaikka tämä ei ole jakanut osoitettaan julkisesti.

TMZ-sivuston mukaan Kim Kardashian haki oikeudessa lähestymiskieltoa Zelenoffille. Tähden mukaan kyseessä on stalkkeri, jolla on ennestään kaksi tuomiota pahoinpitelystä. Tuomari myönsi väliaikaisen lähestymiskiellon minkä myötä Zelenoffin täytyy pysytellä vähintään 90 metrin päässä Kardashianista.