Suomalaismies pani ökykalliin pihvin astianpesukoneeseen – näin siinä sitten kävi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pihvimaailman kiistaton kuningas on japanilainen Kobe-liha, mutta seuraavaksi laadukkainta lienee samasta maasta peräisin oleva Waguy. Molempien kilohinta nousee tähtitieteelliseksi, kun sitä verrataan kotimaiseen lihaa. Kobe on suomalaisissa ravintoloissa harvinaista, mutta Waguy hieman yleisempi tuote. Harvoin sitä kuitenkaan valmistetaan astianpesukoneessa.

Suomalainen Pihvifriikki esittelee nyt videolla erikoisen tempauksen, jossa hän päätti kokeilla valmistaa 130 euroa kilolta maksaneen Waguy-pihvin hieman vähemmän perinteiseen tyyliin. Hän nimittäin pani sen langattoman lämpömittarin kanssa perheen astianpesukoneeseen. Pihvifriikki esittelee videolla miten tempaus tapahtui ja miten se lopulta onnistui. Ihan jokaisen ei kannata kokeilla tätä samaa tempausta kotona.

– En suosittele tätä tapaa kenellekään, sillä pussin hajotessa se saattaa rikkoa astianpesukoneen! Joten testaaminen täysin omalla vastuulla, Pihvifriikki muistuttaa.