Nicki Minaj’n somekuvat miesfanien mieleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räppäri Nicki Minaj on totuttu näkemään rohkeissakin kuvissa, mutta tähden taannoinen otos nousi otsikoihin hieman yllättävämmissä merkeissä. Tähden sosiaalisessa mediassa jakamat pinkin sävyiset kuvat lisäsivät nimittäin Crocs-muovikenkien kysyntää hurjalla tavalla. Nyt kenkävalinta on jo toinen.

Nicki Minaj poseeraa tällä kertaa sosiaalisessa mediassa kurvikkaana, sillä hänen musta toppinsa nostaa etumuksen selvästi pääosaan kuvissa. Auringossa paistatteleva kurvikas popkaunotar esittelee samalla myös rantakuntoaan.

Page Six Style -sivuston mukaan Nicki Minajin tuoreet kuvat aiheuttivat jopa 4 900 prosentin piikin vaaleanpunaisten Crocs-kenkien myynnissä. Kiinnostus kenkiä kohtaan oli niin suurta, että Crocsin viralliset sivut jopa kaatuivat hetkeksi. Minajin lisäksi lukuisat muutkin räppärit poptähdet, kuten Post Malone, Justin Bieber, Bad Bunny ja Questlove, ovat edustaneet julkisuudessa Crocseissa.