Billie Eilishin muodonmuutos – supertähdestä tuli blondi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nopeasti maailmanmaineeseen noussut laulaja-lauluntekijä teki todellisen läpimurtonsa Bad guy -nimisellä hitillään, jota seurasivat megasuositut When the party’s over ja everything i wanted -kappaleet. Naisen elämä on suosion myötä muuttunut viime vuosien aikana todella paljon, mikä käy ilmi myös tähden antamista haastatteluista.

Moni oppi muistamaan nuoren tähden nopeasti myös hänen erikoisesta hiustyylistään. Billie Eilishillä oli vuosien ajan mustat hiukset, joiden tyvi oli värjätty kirkkaan limen vihreäksi. Nyt nainen on kuitenkin päättänyt muuttaa tyyliään kertaheitolla ja värjäsi hiuksensa vaaleaksi.

Billie Eilish esitteli muuttunutta hiustyyliään omalla Instagram-kanavallaan. ”Nipistäkää minua”, tähti kommentoi omaan kuvaansa. 19-vuotias artisti näyttää itsekin olevan vielä hämillään muutoksesta, joka on tehnyt hänestä hyvin eri näköisen.