Diilin kilpailijahaku on käynnissä – nyt etsitään muuta kuin aiemmin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Diili-sarjan suomalaisversio palasi tänä keväänä ruutuihin Jaajo Linnonmaan vetämänä. Kevään 2021 kauden voitti Sointu Borg. Nyt sarjan seuraavalle tuotantokaudelle etsitään jo uusia osallistujia.

Diilin seuraavalla kaudella Jaajo Linnonmaa etsii uutta bisnesideaa ja sen vetäjää yritysryppääseensä. Palkintona on aloittelevan firman starttiraha ja verkostoitumisessa, markkinoinnissa sekä bisnesosaamisessa tukea tarjoava yhteistyökumppani Jaajo. Hänen rinnallaan ohjelman johtoryhmässä nähdään jälleen brändistrategi, luova johtaja ja Macwellin toinen perustaja Toni Lähde sekä yrittäjä ja enkelisijoittaja Noora Fagerström.

Diiliin hakevilta edellytetään vähintään 18 vuoden ikää ja selkeästi edestä päin otettua, käsittelemätöntä kuvaa jossa kasvot sekä silmät ovat selkeästi esillä. Sarjan seuraavaa kautta kuvataan syys-lokuussa 2021. Jaksot esitetään Nelosella ja Ruudussa vuonna 2022.