Supermalli ja Tuulikki-tytär palvoivat aurinkoa – äidin vartalo vetää hiljaiseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaistaustainen supermalli Elsa Hosk sai helmikuussa esikoisensa poikaystävänsä Tom Dalyn kanssa. Tyttövauva sai suomalaisen etunimen Tuulikki, joka on myös Elsan oman äidin toinen nimi ja löytyy myös Tomin isoäidin nimestä. Sittemmin Elsa on esitellyt ylpeänä muun muassa tyttärensä imettämistä kesken Vogue-lehden mallikuvaustensa.

Nyt Hosk poseeraa tyttärensä kanssa näyttävästi uima-altaalla, jossa tuore äiti on pukeunut ylleen valkoiset biksut. Kuvassa päähuomio on kiinnittynyt Elsan vatsaan, jonka hän on saanut timmiksi hämmästyttävän nopeasti synnytyksen jälkeen. Lisäksi huomiota kiinnittää vauvan pitäminen auringossa. Toivottavasti pienokainen pääsi pian varjoon.

32-vuotias Elsa Hosk on tullut maailmalla tunnetuksi supermalliksi etenkin toimittuaan Victoria’s Secret -alusvaateketjun mallina. Elsa Hosk on syntynyt Tukholmassa ja hänen suomalaisen äitinsä nimi on Marja Tuulikki Hosk. Elsan tyttären koko nimeksi tuli Tuulikki Joan Daly.