Alan Walker & Robin Schulz kiinnitetty Aura Festin pääesiintyjiksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elokuun puolivälissä Turun Kupittaanpuistossa järjestettävän kaksipäiväisen Aura Festin pääesiintyjiksi on kiinnitetty kaksi kansainvälistä konemusiikin supertähteä, kun festivaalin artistikattaukseen tulivat mukaan norjalainen Alan Walker ja saksalainen Robin Schulz. Aura Fest järjestetään nyt yhdennentoista kerran.

Esimerkiksi Waves ja Prayer in C kappaleillaan suuren suosion saavuttanut saksalainen huippu-DJ ja elektronisen musiikin tuottaja Robin Schulz nähdään Aura Festin perjantain pääesiintyjänä. Schulzin lisäksi perjantaille on nyt kiinnitetty kotimaisista tähdistä Pikku G ja supersuosittu Behm.

Useista hiteistään tunnettu norjalainen DJ-tuottaja Alan Walker nähdään Aura Festin lauantain pääesiintyjänä. Walkerin lisäksi lauantaille on nyt kiinnitetty kotimaisista tähdistä Anna Abreu, räppärikollektiivi Lahti United sekä Mouhous ja Costee.

Aura Fest järjestetään Turun Kupittaanpuistossa 13.-14. elokuuta 2021. Tapahtuma on kokonaan kielletty alaikäisiltä ja sinne odotetaan 16 000 kävijää. Ennen tuoreimpia kiinnityksiä Aura Festin esiintyjälistalla olivat mukana Gasellit, Stig, Reino Nordin, Elastinen, Mikael Gabriel, Gettomasa, Petri Nygård ja Spekti.