Nainen synnytti kerralla 10 lasta – maailmanennätys rikki!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Eteläafrikkalaisen naisen kodissa on saatu perheonnea kerrakseen. Gosiame Thamara Sitholen kerrotaan synnyttäneen maanantaina Pretoriassa sijaitsevassa sairaalassa peräti 10 lasta.

Gosiame Thamara Sithole oli alun perin luullut odottavansa kahdeksikkoa. Hänen ja lääkäreiden yllätykseksi nainen päätyi kuitenkin synnyttämään keisarileikkauksessa yhteensä kymmenen vauvaa, joista seitsemän oli poikia ja kolme tyttöjä. Sithole kertoo raskauden olleen luonnollinen, eikä hänelle oltu tehty hedelmöityshoitoja.

Ennestään kuuden lapsen äidin uskotaan rikkoneen maailmanennätyksen. Edellinen ennätys kuului marokkolaiselle Malian Halima Cissélle, joka syynnytti viime kuussa kerrallaan yhdeksän lasta. Gosiame Thamara Sitholen maailmanennätystä ei ole vielä virallistettu, mutta Guinnessin ennätystenkirjan edustajat kertovat New York Post -lehdelle perehtyvänsä asiaan lähiaikoina.