Saksan terveysministeriö pestasi David Hasselhoffin koronakampanjaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Saksalaiset tunnetusti rakastavat Ritari Ässä ja Baywatch -tähti David Hasslhoffia. Nyt tähti nähdään kehottamassa maan kansalaisia ottamaan rokotuksen koronaa vastaan Saksan terveysministeriön julkaisemalla videolla.

– Minun, David Hasselhoffin pitäisi olla sankari Baywatchin, Ritari Ässän ja Berliinin muurin vuoksi, mutta löysin vapauteni rokotuksen avulla. Niin voit löytää sinäkin, hauiksessa olevaa laastaria esittelevä David Hasselhoff julistaa videolla.

Hasselhoff viittaa videolla vuonna 1980-luvun lopussa nauhoittamaansa Looking for Freedom -kappaleeseen, josta tuli Saksassa valtava hitti Berliinin muurin kaatumisen aikoihin. Saksassa on Reuters-uutistoimiston mukaan kiihdytetty rokotusten antamisen tahtia hitaan alun jälkeen, minkä myötä rajoituksia ollaan höllentämässä. Noin 47 prosenttia maan asukkaista on saanut ainakin yhden rokoteannoksen.