Viraalivideo hämmästyttää – tiesitkö tämän niksin ruokaöljyn käytöstä?

Ruoka · Tim Isokivi

Internetissä on nähty lukusia ruonlaittoon liittyviä lifehack-niksejä. Vaikka osa niistä on lähinnä koomisia, saattaa osa tarjota käytännöllisiäkin arkea ja keittiössä puuhastelua helpottavia vinkkejä.

Nyt hämmästystä on herättänyt sosaalisessa mediassa TikTok-käyttäjä Chaldomomin ruokaöljyyn liittyvä niksi. Sen mukaan muovisten öljypullojen korkeissa piilee joko tarkoituksella tai vahingossa yksityiskohta, jota harva tuskin on tullut tajunneeksi.

Moni tulee heittäneeksi ruokaöljypullon varsinaisen korkin alla olevan suojakorkin pois vetäistyään sen irti. TikTok-videon perusteella näin ei kuitenkaan kannata tehdä, vaan irrotettu osa kannattaa laittaa takaisin pullon suulle toisin päin. Tällä tavoin öljyä pitäisi nimittäin olla helpompi annostella kerrallaan pieniä määriä.

 

@chaldomom

#tiktokideas #learnedfromtiktok

♬ The Git Up – Blanco Brown