Jessica Edström rannalla pelkissä naruissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen DJ-mallikaunotar Jessica Edström on saanut viime vuosina mukavasti jalansijaa kansainvälisillä somekaunotarten markkinoilla, sillä DJ-keikkoja tekevä kurvitar on saanut rohkeilla kuvillaan runsaasti seuraajia ympäri maailmaa. Äskettäin Instagram poisti yhden kuvista sääntöjen vastaisena, mutta syytä siihen ei ole vieläkään löytynyt.

Taannoin Jessica esitteli someseuraajilleen näyttävää kasvomaskiaan, joka haki näyttävyydessä vertaistaan. Nyt hän on kuitenkin poseerannut Meksikon Tulumissa hyvin niukassa uimapuvussa, joka muodostuu kuin naruista. Tällaisia uimapukuja tuskin Suomessa kovin usein nähdään tulevana kesänä.

Pietarsaaresta kotoisin oleva Jessica Edström on kansainvälisesti yksi seuratuimmista suomalaisista mallikaunottarista 290.000 seuraajallaan. Hän on asunut ympäri maailmaa ja saavuttanut julkkisstatuksen glamourmallina. Jessican ystäväpiiriin lukeutuu esimerkiksi maailmanlaajuisesti tunnettu povipommi Claudia Romani.