Kesähitti on tässä! Portion Boys sekä Matti ja Teppo julkaisivat vauhdikkaan biisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu bilebändi Portion Boys on julkaissut uuden singlen Vauhti kiihtyy, jossa kuullaan vierailevina tähtinä legendaarinen iskelmäduo Matti ja Teppo. Kahden sukupolven ikonisten suosikkien yhteistyön tuloksena on syntynyt hyvin potentiaalinen kesähitti vuosimallia 2021.

– Idea tähän tempaukseen syntyi karanteeniarjen keskellä juhannuksena 2020. JaloTiina heitti ajatuksen, että mitä jos tästä kappaleesta yritetään tehdä yhteiskappale Matin ja Tepon kanssa. Ajatusta pyöriteltiin päässä noin 10 minuuttia ja siitä hetkestä eteenpäin kaikki on edennyt todella mutkattomasti. Me tehtiin demo ja lähetettiin se Matille ja Tepolle. He olivat samantien innoissaan ajatuksesta ja ideaa lähdettiin työstämään, Portion Boys kertoo.

Kuuntele kappale tästä

– Halusimme nimenomaan tehdä täysin uuden version tästä klassikosta. Kenraali Vahva kirjoitti kappaleeseen uuden lähestymiskulman ja lopuksi kappale koristeltiin meidän omalla soundilla. Veljekset äänittivät laulut uudelleen ja täytyy sanoa, että ovat he kyllä erittäin rautaisia äijiä, edelleen. Tämä on ollut meille äärettömän iso kunnia ja meillä on ollut todella hauskaa tätä tehdessä, Portion Boys kuvailee.

Vuonna 2010 kolmen kaveruksen perustama Portion Boys on raivannut positiivisella hyvän mielen tekemisellä itsensä yhdeksi tämän hetken kuunnelluimmista yhtyeistä. Portion Boysin kappaleita on kuunneltu Spotifyssa yli 100 miljoonaa kertaa ja YouTubessa yhtyeen videoilla on katselukertoja yli 40 miljoonaa. Poikkeuksellisen saavutuksesta tekee se, että yhtye on julkaissut musiikkinsa alusta asti omakustanteisesti, ilman isoja tukiverkostoja. Portion Boysin isoimpiin hitteihin kuuluvat mm. Karjala Takas, Mieleni Pahotin, Sierralla Nevadaan ja tuoreimpana Spotifyn top10:een noussut Kyläbaari.