Asiakkaat äänestivät: Suomen paras kalaravintola löytyy Helsingistä

Matkailu · Terhi Piiroinen

Suomessa ollaan siinä mielessä onnellisessa asemassa, että tuhannet järvet tarjoavat runsaasti terveellistä kalaa aterioitavaksi. Useat ravintolat hyödyntävät lähialueiden kalastajiensa saaliita omassa tarjonnassaan. Nyt netikäyttäjät ovat äänestäneet Suomen parasta kalaravintolaa.

Ruoka-ja ravintolamedia Toptaste on listannut lukijoidensa äänestämät kalaravintolat kymmeneen parhaaseen. Voittaja on Helsingin Ravintola Merimakasiini. Helsingin keskustan tuntumassa aivan Hietalahden torin läheisyydessä sijaitseva ravintola tarjoaa kalaruokia sesongin mukaan.

1. Ravintola Merimakasiini, Helsinki

2. Salve, Helsinki

3. Muikkuravintola Sampo, Kuopio

4. Ravintola Göran, Turku

5. Fisken på Disken, Helsinki

6. 4 vuodenaikaa, Tampere

7. Kaskis, Turku

8. Ravintola Meripaviljonki, Helsinki

9. Ravintola Kalakokit, Tampere

10. Merimesta, Pori