Mies oli jumissa tuuletusputkessa kaksi päivää – pidätettiin pelastumisen jälkeen

Ohhoh! · Tim Isokivi

Tuuletusputkeen jumiin jäänyt mies sai oppia kantapään kautta, miksi nenäänsä ei kannata tunkea mihin tahansa. Hän ehti viettää putken sisällä kaksi vuorokautta ennen pelastetuksi tulemista. Kaiken lisäksi hän päätyi koettelemuksen jäljiltä pidätetyksi.

Poliisi oli saanut ilmoituksen Kalifornian Santa Rosassa sijaitsevan viinitilan läelle parkkeeratusta epäilyttävästä ajoneuvosta. Viinitilalla sijaitsevan tuuletusputken sisältä paljastui sinne jumiin jäänyt mies, joka pelastettiin lopulta palokunnan toimesta. Hän kertoi poliisille harrastavansa antiikkisten maatalouden tuotantolaitteiden kuvaamista.

Poliisin epäilys miehen kertomuksesta heräsi, sillä tutkimuksissa kävi ilmi ettei laitteisto ollut antiikkia. Sonoman seriffin laitoksen mukaan 38-vuotiaan hallusta myös löydettiin myös enemmän memtamfetamiinia kuin kuvauskalustoa. Hänet pidätettiin luvattomasta liikkumisesta viinitilan alueella, huumeiden hallussapidosta ja ehdonalaisen rikkomisesta.