Skeittari Lizzie Armanto edustaa Suomea olympialaisissa – jakoi videon rajusta onnettomuudestaan

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen skeittaaja Lizzie Armanto edustaa tänä kesänä Suomea Tokion olympialaisissa. Suomen rullalautamaajoukkueeseen vuonna 2019 liittynyttä Armatoa on jo etukäteen hehkutettu mitalitoivona lajissa, joka on ensi kertaa mukana olympialaisten ohjelmistossa.

Lizzie Armannon uralle on mahtunut rajujakin käänteitä. Hän jakoi Instagramissa videon Kalifornian San Diegossa lokakuussa tapahtuneesta onnettomuudesta, jossa hän päätyi epäonnistuneen hypyn seurauksena putoamaan noin kuuden metrin matkan maahan. Video ei sovellu sisältönsä vuoksi kaikille katsojille.

Lizzie Armanto on sittemmin toipunut onnettomuudesta ja valmis edustamaan Suomea olympialaisissa. Skeittaritähdellä on Yhdysvaltojen ja Suomen kaksoiskansalaisuus, sillä hänen isänsä on suomalainen. Hän on urallaan voittanut muun muassa kultaa naisten rullalautailun park-tapahtumassa Barcelonan X Gamesissa ja tehnyt vuonna 2018 ensimmäisenä naisena 360-loopin.