Amanda Holden kerskui sänkyhommillaan: ”Se on täysin minusta kiinni”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Britain’s Got Talent -kilpailun tuomarina jo vuosien ajan toiminut brittikaunotar Amanda Holden tuli alunperin tunnetuksi saippuasarjojen näyttelijänä, minkä jälkeen naisen ura eteni miestenlehtien sivuille. Tähti täytti hiljattain 50 vuotta, minkä kunniaksi hän päätti poseerata Instagram-kuvissaan ilman vaatteita.

Amanda Holden on ollut onnellisesti naimisissa Chris Hughesin kanssa 12 vuoden ajan ja heillä on yhdessä kaksi lasta, 15-vuotias tytär Alexa ja yhdeksänvuotias tytär Hollie. Avioparin suhde ja makuuhuoneen toiminnat kukoistavat edelleen. Nyt Holden onkin kertonut, että hän määrää aina sen milloin he harrastavat intiimiä kanssakäymistä.

Amanda Holden on kehunut heidän makuuhuoneen tapahtumiensa olevan hyvin vankalla pohjalla. Holden ja Hughes ovat onnistuneet pitämään suhteessaan kipinän yllä. ”Se on täysin minusta kiinni koska me harrastamme sitä, sillä Chris on siihen aina valmiina”, Holden kommentoi Daily Mail -sivuston mukaan.