Naya Riveran ex-poikaystävä muutti edesmenneen tähden siskon luokse – kasvattavat Nayan lasta yhdessä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Glee-sarjasta tunnettu näyttelijä Naya Rivera kuoli traagisesti viime kesänä hukuttuaan Kalifornian Piru-järveen. Tähden mukana kohtalokkaalla veneretkellä oli hänen 5-vuotias poikansa Josey, joka säilyi hengissä.

Naya Riveran Nickayla-siskon ja tähden ex-aviomiehen sekä lapsen isän, Ryan Dorseyn kerrotaan lähentyneen traagisen tapahtuman myötä. Heidän kerrotaan muuttaneet samaan kolmihuoneiseen vuokra-asuntoon. Kaksikon tavoitteena on kasvattaa Josey yhdessä Dorseyn vanhempien avustuksella.

Daily Mailin mukaan mallina työskentelevä Nickayla Rivera ja Jack Dorsey ovat viihtyneet yhdessä tiiviisti ja tarjonneet toisilleen tukea vaikeina aikoina. Dorsey ja Naya Rivera menivät naimisiin vuonna 2014 oltuaan vuosia on-off -seurustelusuhteessa, ja kaksikon yhteinen Josey-lapsi syntyi vuonna 2015. Pariskunta kuitenkin erosi vuonna 2018.