Pasha Pozdnyakova luonnossa – kurvit varastivat huomion metsältä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaismalli Pasha Pozdniakova on tullut tunnetuksi niin Suomessa kuin maailmallakin erityisesti sosiaalisessa mediassa julkaistuista näyttävistä kuvistaan. Hän on parhaillaan tekemässä suomalaismallien historiaa, sillä hän poseeraa ensimmäisenä suomalaisena pluskoon mallikaunottarena kansainvälisessä miestenlehdessä.

Pashan somesuosio kasvaa nopeasti, sillä nyt hänellä on Instagramissa jo 1,2 miljoonaa seuraajaa. Tuorein kuva osoittaa miksi. Siinä hän poseeraa kurvikkaana luonnon helmassa ja muistaa kertoa kansainvälisille seuraajilleen, että kyse on nimenomaan suomalaisesta luonnosta.

Pasha Pozdniakova on luonnollisesti innoissaan miestenlehden sopimuksesta, sillä aniharva suomalainen on päässyt poseeraamaan sen kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseeraa lehden Afrikan version 22. toukokuuta ilmestyneessä numerossa. Sisäsivuilla julkaistavien kuvien lisäksi mallikaunotar nähdään myös lehden kansikuvassa.