Taylor Ross rannalla – näinkin näyttävästi viiniä voi nautiskella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Justin Bieberin perheen lastenhoitajana muutama vuosi sitten maailmanlaajuisesti tunnetuksi tullut Taylor Ross on seurattu somejulkkis, ja häntä on nimitetty jopa maailman seksikkäimmäksi lastenhoitajaksi. Tyylikkäitä kuvia usein varsinkin sosiaalisessa mediassa julkaiseva kaunotar lienee varsinkin isien mieleen.

Nyt Taylor Ross on esitellyt miten näyttävästi veden äärellä voi parhaimmillaan nauttia viinistä. Eikä kyse ole mistään kalliista vuosikertaviinistä, vaan perinteisestä tonkkaviinistä. Siten tästä poseerauksesta voidaan hyvin ottaa mallia myös Suomessa.

Kanadalaisen Taylor Rossin sosiaalisen median kanavat ovat pullollaan toinen toistaan upeampia kuvia maailman todennäköisesti seksikkäimmästä lastenhoitajasta. Joidenkin mielestä Taylor palkattiin lastenhoitajan tehtäväänsä ulkonäön perusteella, mutta ei siitä varmasti haittakaan ollut.