Macy Gray konsertoi Helsingissä ja Tampereella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu soul- ja r&b-tähti Macy Gray saapuu ensi keväänä Suomeen kiertueensa merkeissä. Hän konsertoi Helsingin Kulttuuritalolla tiistaina 17. toukokuuta ja Tampere-talossa keskiviikkona 18. toukokuuta. Macy Gray on aiemmin esiintynyt Suomessa muun muassa Pori Jazzeilla.

Yhdysvaltalainen, moninkertaista platinaa myynyt ja Grammy-palkittu Macy Gray nousi kansainväliseen suosioon vuonna 1999 levyttämällään On How Life Is -albumilla. Laulajan suurimpia hittejä ovat esimerkiksi I Try, Sweet Baby, Do Something, Sexual Revolution ja When I See You. Kymmenen studioalbumia julkaissut Macy Gray on tehnyt yhteistyötä lukuisten artistien ja yhtyeiden kanssa, mukaan lukien Erukah Badu, Santana, Outkast, The Black Eyed Peas ja Fatboy Slim.

Macy Grayn single Thinking of You on tuore julkaisu Grayn uudelta kokoonpanolta, Macy Gray and The California Jet Club. Kollektiivissa ovat mukana myös basisti Alex Hyhn, rumpali Tamir Barzilay ja kosketinsoittaja Milly Wes. Gray on luonut uraa myös näyttelijänä ja hänet on nähty esimerkiksi palkitussa Training Day -elokuvassa ja Spider-Manissa lukuisten muiden televisio- ja elokuvaroolien lisäksi.